must have online toolsOndernemen 

5 must have online tools voor elke freelancer.

Een moderne freelancer bevindt zich op het web en zodra je het web opgaat is de kans groot dat je te maken krijgt met een wachtwoord. De gemiddelde Nederlander heeft 25 online accounts en 73% hergebruikt een wachtwoord. Wat zijn nu de must have online tools? Om online veilig te zijn is het raadzaam voor elk account een ander wachtwoord te gebruiken zeker als freelancer wil je natuurlijk graag dat jouw gegevens veilig zijn. Daarom is een van de must have tools een wachtwoordmanager, makkelijk in gebruik en veilig voor alle data. In dit artikel komen vijf must have tools voor elke freelancer aan bod, de wachtwoordmanager-tools zijn er een van. Benieuwd naar alle vijf tools? Lees dan snel verder.

Trello voor projectmanagement een noodzakelijke online tool

Trello is bijzonder handig voor vrijwel elke freelancer en het mooie van deze project manager tool is dat deze volledig gratis is. Met Trello houd je bij wat je aan het doen bent, waar je klaar mee bent en waar je nog aan moet beginnen. Een simpele interface maakt het super gemakkelijk in gebruik en naast op de pc, laptop en tablet kan je het ook gebruiken op je telefoon. Met Trello kan je gemakkelijk je projecten bijhouden delen en in contact blijven met klanten, andere freelancers en bedrijven waar je mee samen werkt en je uren registreren, kortom een van must have online tools!

Skype, blijf in contact.

Skype iedereen kent het eigenlijk wel en dat is de kracht van dit programma. Met Skype kan je gemakkelijk in contact staan met je opdrachtgevers, klanten en overige contacten. Ideaal om snel een bericht te sturen maar zeker ook voor de video optie. Op afstand vergaderen, plannen en bijwerken van waar je mee bezig bent en ook hier geld het is volledig gratis. Ideaal dus voor iedereen en iedereen behelst ook elke freelancer.

Online boekhoudsoftware

Ga niet een paar euro besparen op boekhoudsoftware. Een juiste en overzichtelijke boekhouding is voor elke ondernemer ontzettend belangrijk. Je dient inzicht te hebben in jouw bezittingen, vorderingen en verplichtingen. Doe je dit bijvoorbeeld in Excel, dan zal je nooit eenzelfde inzicht krijgen dan dat je gebruik maakt van een degelijk online boekhoudprogramma. En bovendien betaal je daar slechts een klein bedrag per maand voor. In mijn ogen is behoort dit dan ook zeker tot de must have online tools.

Online bankieren app.

Heb je al wel eens een gratis bank overwogen? Bij de N26 bank kan je geheel gratis een bankrekening openen. En bij deze bankrekening krijg je dan ook direct een online bankieren app. Online tools te over, een online bankieren app is iets waar je zeker niet onderuit kan komen wil jij een succes maken van je freelance werk. Rekeningen betalen, bekijken of iemand jouw betaald heeft het kan gemakkelijk en snel gewoon op je telefoon. Vrijwel elke bank heeft een app, zeker een must have en naast zakelijk natuurlijk ook privé.

Dit is slechts een klein overzicht. Je kunt online nog veel meer overzichten vinden van must have online tools voor freelancers. Maar dit is onze top 5, die wij echt onmisbaar achten.

 

Related posts

Leave a Comment